Gör det på köksbordet

Att ha sex på köksbordet kan vara en spännande och lekfull upplevelse för dig och din partner. Det ger er möjlighet att bryta bort från sovrummet och njuta av en mer spontan och passionerad stund tillsammans.

Här är några tips för sex på köksbordet:

 1. Förberedelser
  Innan ni börjar, se till att köksbordet är rent och stabilt. Det kan också vara en bra idé att lägga några kuddar eller en mjuk filt på bordet för att skapa en bekväm yta att ligga på.
 2. Uppvärmning
  Innan ni hoppar upp på bordet, spendera lite tid på att utforska varandras kroppar och bygga upp er upphetsning. Kyss och smek varandra, eller prova någon sensuell massage för att få igång stämningen.
 3. Positioner
  När ni känner er redo att ta steget upp på köksbordet kan ni prova olika sexpositioner som fungerar bra i denna miljö. En partner kan sitta på kanten av bordet med benen runt den andra personens midja, ligga på rygg med benen uppböjda och fötterna på bordet medan den andra parten står mellan benen, sitta ovanpå och rida eller bakifrån där den ena parten står framåtlutad mot bordet och den andra står bakom och sätter på. Ni kan även testa oralsex, t.e.x att hon blir slickad när hon ligger på köksbordet!
 4. Stöd
  Använd stolar eller andra möbler för att ge extra stöd och stabilitet vid behov. Det kan också vara roligt att använda köksredskap som penslar, stekspadar och liknande för att utforska nya sätt att stimulera varandra.
 5. Kommunikation
  Glöm inte att prata med varandra och kommunicera om vad ni gillar och inte gillar. Detta hjälper er att bättre förstå varandras behov och gränser vilket leder till en mer njutbar upplevelse för er båda.
 6. Efteråt
  När ni är klara, ta er tid att kramas, kyssas och känna er nära varandra.

Att ha sex på köksbordet kan vara en fantastisk upplevelse som ger er möjlighet att leka och experimentera med nya positioner och miljöer. Så länge ni kommunicerar och respekterar varandras gränser så kommer ni att njuta av en passionerad och oförglömlig stund tillsammans!

FLER LIGGTIPS

TESTA WETSEX

Vad är wetsex? Wetsex är en sexuell handling där man involverar urin på olika sätt. Det kan handla om att man tänder på att kissa

Sexting

Sexting är en sammanslagning av orden ”sex” och ”texting” vilket innebär sexuellt laddade meddelanden eller bilder via digitala plattformar eller sms. Läs mer om sexting och få tips på vad du kan skriva!

Ha morgonsex

Morgonsex – det bästa sättet att starta dagen på Det är en bekräftad sanning att sex ger många hälsofördelar, men hur ofta överväger vi de