Recension We-Vibe Chorus

[Samarbete med www.lovebunny.se]

Vi har ju som ni vet fått den stora äran att testa We-Vibe Chorus! Vi fick leksaken hemskickad av fantastiska Lovebunny.se och vill du testa leksaken så finns den att köpa här: We-Vibe Chorus. Om ni anger koden BRALIGG15 får ni dessutom 15% rabatt när ni köper den!

Höga förväntningar på We-Vibe Chorus

Vi har under en längre tid aktivt letat efter en bra parleksak, speciellt en som faktiskt fungerar och inte bara tappar anslutningen. Vi kan inte räkna de gånger vi haft en trevlig stund och helt plötsligt har vi behövt avbryta allt på grund av teknikstrul. Leksaken tappar anslutning, behöver plockas ur och synkas om och helt plötsligt så bara dör allting. Både det tekniska och vår upphetsning. Teknik i all ära men teknikstrul är grymt osexigt – det måste helt enkelt bara fungera!

We-Vibe Chorus med Ankorlink-teknologi

Så, förhoppningarna var höga – speciellt på deras Ankorlink-teknologi. I normalfall så ansluter ju leksaken direkt till telefonen när det gäller appstyrda leksaker men här ansluter leksaken till fjärkontrollen som sedan ansluter till telefonen. Detta gör anslutningen mycket mer stabil och att man kan styra leksaken helt på distans – även om vi skulle vara fler mil ifrån varandra.

Det här öppnar ju upp för en massa kul idéer med uppdrag på distans! Nu säger vi inte åt er att ni bör använda den här på publika platser – men kan RFSU och Way Out West med sin livevibrator uppmana till användning under en festival så ser vi inga direkta hinder med att berätta att möjligheten finns? 😉

Så, vad tyckte vi då?

Recension teknik We-Vibe Chorus

5 av 5 – Inget teknikstrul, det bara fungerade. AMAZING!

We-Vibe Chorus som parleksak då?

Hur fungerade leksaken som parleksak då? Som ett hjälpmedel under sex? Här har vi lite blandade åsikter och vi vill också poängtera att det helt säkert är högst individuellt och handlar om allt från penisstorlek till upphetsning till andra fysiska egenskaper hur man upplever leksaken – eller vilken sexleksak som helst.

Han tyckte såhär:

Han uppfattade det som att det blev lite för trångt och att leksaken bitvis var lite i vägen. Det handlar säkert om att man ska vänja sig men vi lyckades komma väldigt långt in – kanske till och lite för långt – för att det skulle kännas helt perfekt. För hans del tog detta lite fokus från allt annat och gjorde därför varken till eller från ur ett njutningsperspektiv. Dock är ju leksaken fantastiskt i tekniken som faktiskt fungerar och detta höjer hans betyg rejält. Sen är han också av åsikten att även om den inte tillförde någon extra njutning för honom så gjorde den det för henne plus att han fick massor av spännande idéer på hur han kan få henne att njuta in public så trots att hans fysiska njutning inte höjdes avsevärt så gick den mentala igång en hel del…

Hon tyckte såhär:

Hon håller med om att den kändes lite i vägen emellanåt. Den var ganska hård och kändes mycket vid varje stöt. Leksaken gav dock extra njutning, precis som den skulle, och stimulerade G-punkten extra bra. Leksaken satt bra utan risk att trilla ut vilket många andra känns som att de ska göra. Hon behöver väldigt starka vibrationer för att komma och även om leksaken lovar rejäla vibrationer så tyckte hon att just vibrationerna på klitorisdelen var lite väl svaga – men hon har också ganska höga krav på just vibrationerna.

Sammanfattning

Som leksak under sex är känslan att om den passar in rent fysiskt så är den verkligen riktigt riktigt bra. Har man inte krav på väldigt starka vibrationer så kan den säkert hjälpa till att ge ett antal orgasmer till framförallt henne men även till honom som tycker om när det är trångt och att känna vibrationerna. Hur många stjärnor ger vi då?

4 av 5 stjärnor – ett riktigt bra betyg!
Det som drar ner är att den är hård, för svaga vibrationer och att vi inte riktigt fick den att fungera som vi önskat.

Ps. vi måste också prata om paketeringen av leksaken!

Att packa upp We-vibe Chorus var bara det en upplevelse. Den var SÅ fint inpackad i en liten låda och det kändes som att man öppnade flera presenter. När leksaken är uppackad så har den sedan en snygg och stilren laddningsbox att stå i och det höjer känslan av exlusivitet. Den blir alltså inte ”ännu en leksak slängd i lådan” utan kan stå framme och laddas på ett lagom diskret ställe utan att någon behöver se vad det är! Man fick också med en Positions Playbook med tips på ställningar att använda den i och en Chorus Glossary som förklarade de olika begreppen som används.

Förpackningen och paketeringen av We-Vibe Chorus får definitivt 5 av 5 stjärnor!!

Är We-Vibe Chorus värd priset?

We-Vibe Chorus tillhör en av de dyraste leksaker vi testat. Med ett pris på 1999 kronor så förstår vi om man blir lite fundersam och vill kolla upp om det verkligen är värt det. Är det värt det då? I vår mening så blir det ett rungande JA! Leksaken är i toppskick, förpackning och paketering är supersnygg, tekniken fungerar suveränt och den är riktigt, riktigt najs. Funderar du på att köpa en We-Vibe Chorus? Vårt råd är DO IT! Passa på att köpa nu genom Lovebunny.se där du får 15% på ditt köp om du anger koden BRALIGG15! Klicka HÄR för att komma direkt till leksaken!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MER FRÅN BLOGGEN

Sexklubbar i Sverige

Sexklubbar, swingersklubbar, parklubbar, klubbar för utlevnad etc. Kärt barn har många namn. Vi vet att många vill få tips på vilka sexklubbar som finns runt

Recension We-Vibe Chorus

[Samarbete med www.lovebunny.se] Vi har ju som ni vet fått den stora äran att testa We-Vibe Chorus! Vi fick leksaken hemskickad av fantastiska Lovebunny.se och