Sömnkvalitet på tre – och att ta sig ut bland likasinnade

En bra grej att ta med sig i livet är att en extra kudde aldrig är fel att packa med sig – men vi börjar inte där utan vi går lite längre tillbaka.

Jag, A, och M har länge pratat om att vi borde komma iväg och umgås med likasinnade – att gå på något event helt enkelt. Vi har självklart pratat om rena utlevnadsevent men även andra former av event som är SFW (Safe for work). Alltså event där ingen utlevnad sker och man oftast är i närheten av vad vi skulle kunna kalla för vanliga och ovetande personer?

Efter många om och men så bestämde vi oss därför för att faktiskt boka ett hotell och gå på ett sånt event i en stad några mil bort. Det var ett helt vanlig pubhäng där en hel del personer från i detta fall BDSM-communityn skulle ses och vi frågade våra kära vän E som vi har skrivit om tidigare i bloggen om hon kunde tänka sig att hänga med – hon har gått på sådana event förr och vi som inte hade det var lite nervösa och hon följde såklart med som den stjärna hon är.

Så vi tog tåget, checkade in på hotellet och duschade, fixade oss och drack några glas vin innan vi mötte upp E och tillsammans tog bussen bort mot eventet.

Det här eventet hölls på en vanlig pub/bar och väl där möttes vi av väldigt mycket folk – kanske lite för mycket folk för vår introverta smak – dock enbart trevliga!
Själva eventet ägde som sagt rum i en helt vanlig pub/bar där en del av lokalen var tillägnad folk från communityt. Vi kom dit strax efter att det hade startat och redan då var nästan alla platser upptagna vilket gjorde att vi först kände oss lite utanför men vi tog vars en öl och slog oss ner i utkanten av området.

En stund senare gick vi runt i resten av lokalen, hittade ett biljardbord och hängde sedan vid det resten av kvällen. Vid biljardbordet träffade vi på en hel del människor – alla supertrevliga – och vi lyckades även få syn på N!
N är en person som jag pratat med och tänkt bjuda hem men livet har snurrat på och tid och möjlighet har tyvärr inte riktigt funnits. När vi nu träffade henne på eventet passade vi på att prata lite mer med henne och förhoppningsvis får vi en chans att träffa henne igen under längre och mer avslappnade former.

Vi hängde kvar vid biljardbordet, pratade med lite folk och bildade ett par nya trevliga bekantskaper tills vi bestämde oss för att, tillsammans med E, ta oss tillbaka till hotellet!

Och nu tror ni kanske att det kommer en massa smaskiga detaljer om avancerat sex och intensiva trekanter men så är det faktiskt inte i just detta fallet.
Vi landade på hotellet och tänkte först duscha alla tre men vi insåg väldigt snabbt att även om trångt är mysigt så var det omöjligt att få plats alla tre i duschen…
Jag och M tog en snabb dusch, när M var färdig hoppade E in i duschen och vi duschade färdigt tillsammans.

Vi bäddade ner oss, dåligt förberedda med två kuddar och två täcken, i våra två enkelsängar som vi band ihop med mitt skärp och spenderade resten av kvällen innan vi somnade med mysigt prat, kyssar och helt enkelt fin beröring. Någonstans i det somnade vi.

E skulle tyvärr iväg och jobba tidigt på morgonen vilket resulterade i att vi tyvärr fick ha vårt morgonmys utan E. Lite oralsex, lite frukost och sen vanligt sex i kombination med en helt “vanlig” satisfyer (vi köpte vår hos Lovebunny.se, klicka på länken för att komma direkt till den vi har) lämnade oss båda väldigt nöjda och väldigt trötta – men fullt redo för att hoppa på tåget och fullfölja resten av dagen.

Det där med sömnkvalitet på tre då?
Helt ärligt – att sova tre kan vara helt underbart! Men… Att sova tre i två enkelsängar fastsatta med ett skärp och med två kuddar är inte alls lika underbart. M fick sova med min tröja som kudde på min arm, jag låg i skåran mellan två enkelsängar som ramlade isär och E låg bredvid oss. Tror ingen av oss fick någon större del sömn under natten så den där sömnkvaliten får nog tyvärr räknas som låg – även om mysighetsfaktorn var väldigt hög.
Så sova på tre – absolut, men se till att alla har kuddar och att sängarna inte glider isär.
Allt från mig den här gången!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MER FRÅN BLOGGEN

Sexklubbar i Sverige

Sexklubbar, swingersklubbar, parklubbar, klubbar för utlevnad etc. Kärt barn har många namn. Vi vet att många vill få tips på vilka sexklubbar som finns runt

Recension We-Vibe Chorus

[Samarbete med www.lovebunny.se] Vi har ju som ni vet fått den stora äran att testa We-Vibe Chorus! Vi fick leksaken hemskickad av fantastiska Lovebunny.se och