En helt (o)vanlig vardagskväll

Alltså. 

Hur börjar man egentligen ett sånt här inlägg, en sån här blogg?

För er som missade introduktionen – läs här först!

Vi har tänkt på det här länge, reflekterat, funderat och klurat. Hur beskriver man alla de saker som vi gör, alla känslor vi upplever och alla människor som är inblandade på ett bra, rättvist och precis lagom anonymt sätt?

Det finns en bakgrundsstory till det här, till hela situationen och om oss i vår helhet, tvåsamhet och flersamhet men den storyn kommer vi komma tillbaka till i ett senare inlägg. 

För att förtydliga lite så är den här bloggen författad av oss två som driver liggtips.se och braligg på Instagram. Vi är ett par som lever i en helt vanlig heteronormativ relation med barn varannan vecka och lever till synes och oftast helt vanliga liv. Vi båda jobbar mycket i relativt utsatta branscher/positioner vilket är anledningen till att vi vill vara så anonyma vi bara kan men vi vill samtidigt dela med oss av våra tankar, upplevelser och vårt liv till er. 

Just den här delen av vår blogg drivs av den manligt kodade personen i paret. 

Situationen som vi beskriver under är ingen ny situation för oss utan det är någonting vi har gjort förut. 

Och det där med skydd kan vara en bra sak att ta upp redan direkt – vi använder alltid kondom, ingen av oss tycker direkt det är en grej utan det finns helt enkelt alltid en kondom i närheten som används vid penetrativa situationer. 

Hon: M 

Han: A

Vi börjar helt enkelt med en helt (o)vanlig vardagskväll? 

Efter en intensiv vår och vinter där vi båda två legat lågt på alla håll och kanter kände vi att det var dags och att någonting borde hända igen. Vi skrev därför till vår gemensamma vän som vi hade träffat en gång förut och frågade om hon var sugen på att komma hit en kväll/natt för att umgås med oss. 

Vi träffades senast i slutet av förra året. Vi har löpande haft kontakt och småpratat under tiden så vår förfrågan kom nog inte som en överraskning. 

Efter lite trixande med tider och planering med kalendrar hittade vi ett datum mitt i veckan som passade för oss alla och en dejt var inplanerad. 

Det är alltid lite annorlunda att träffa en “ny” person en andra gång jämfört med en första gång – det lite trevande och försiktiga försvinner och en viss form av säkerhet i vad som är okej eller inte okej växer ofta fram och man får chansen att gå lite mer rakt på sak. 

Då vi alla tre var väl införstådda med vad kvällen skulle handla om och vi alla var väldigt trygga i var våra gränser gick så bestämde vi oss rätt tidigt för att hoppa över småpratet.

Vår gemensamma vän, låt oss kalla henne för E, blev tillsagd vad hon borde ha på sig och vi båda visste vad som väntade när hon kom in genom dörren. För att addera lite extra spänning till det hela bestämde jag (A) mig för att binda fast M i sängen med fina underkläder och ögonbindel medan jag väntade in E. M väntade i sängen och med jämna intervaller besökte jag henne, ibland en kyss, ibland med ett ord, ibland med ett piskrapp från en flogger. 

Efter 35 minuter dyker E upp. Hon öppnar dörren och har en klänning på sig utan någonting under och fick instruktioner om att ta av sig klänningen och gå in och göra vad hon ville med M som låg i sängen. E fick också fjärrkontrollen till vibratorn som M hade i sig. 

Vi går tillsammans in i sovrummet och E börjar ta på M varvid M frågar om hon får ta av sig ögonbindeln, vilket hon får. 

Efter en stunds smekande så hamnar vi i en ställning där M har E mellan sina ben samtidigt som jag har sex med E bakifrån samtidigt som jag har full överblick över en leende och lycklig M som ser ut att njuta av både E och av synen på mig långt inne i E. Någonstans i den här röran och virrvarret av tre kroppar fick M komma loss och röra sig fritt. 

Därefter landar vi till slut i sängen allihop. M sittandes ridandes på mig och E sittandes över mitt ansikte vilket gjorde det bra för oss alla tre. 

Det hela avslutades med att vi alla tre extremt varma och svettiga landade ner i sängen igen där M och E hjälptes åt med mun och tunga för att få mig att komma. 

Varma och slutkörda så pausade vi våra sexuella aktiviteter och gick ut från sovrummet för att göra middag och hälla upp varsitt glas vin.

Efter både middag, efterrätt och långa mysiga samtal om livet i allmänhet så hamnade vi i vår soffa där vi fortsatte dricka vin och spelade ett egengjort kortspel som var en twist på ölspelet men aningen mer sexinriktat. (Vi kanske till och med delar med oss av reglerna till detta i ett senare inlägg) 

Efter mys, oralsex och en allmänt trevlig stund i soffan med väldigt mycket smisk och bitande hamnade vi återigen i sovrummet där vi fortsatte där vi slutade förra rundan, den här gången med M i mitten istället för E.

Efter en stund var vi alla trötta, slutkörda och väldigt nöjda och bestämde oss helt enkelt för att det var dags att sova. Jag somnade nog på ett par sekunder med E på min ena sida och M på min andra och sov gott tills morgonen efter. 

På morgonen vaknade först jag upp, sen vaknade M och E. Vi åt en mysig frukost tillsammans innan E var tvungen att åka iväg – även om vi hade lite svårt att släppa henne när hon kom ut nyduschad ur badrummet, vi hade gärna velat behålla henne några timmar till.

E åkte hem och jag och M, fortfarande i samma stämning som kvällen innan fortsatte ha sex med varandra, sexet blir lite alltid lite mer intensivt när vi har varit med en extra. Ingen av oss kan förklara riktigt varför men just vår attraktion mellan stärks lite varje gång och för varje gång vi är med någon annan blir vi mer och mer säkra på varandra och på vår egen relation. 

Nu när jag skriver detta så har det gått en stund sedan vi sågs men jag tror att jag talar för oss alla tre när jag säger att vi mest bara väntar och längtar efter att få göra om det där. Att få fortsätta utveckla dels vår egen relation men även relationen mellan oss tre för att se var vi landar och hur vi kan hjälpas åt att utveckla varandra på alla möjliga sätt. 

 

 

Ps. Är det någonting ni vill veta mer om? Är det någonting i inlägget ni känner att vi missade att berätta för eller någonting som vi behöver utveckla mer?

Lägg en kommentar så lovar vi att göra allt vi kan för att utveckla våra inlägg tillsammans med er – och förhoppningsvis svara på de flesta av era frågor?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MER FRÅN BLOGGEN

Sexklubbar i Sverige

Sexklubbar, swingersklubbar, parklubbar, klubbar för utlevnad etc. Kärt barn har många namn. Vi vet att många vill få tips på vilka sexklubbar som finns runt

Recension We-Vibe Chorus

[Samarbete med www.lovebunny.se] Vi har ju som ni vet fått den stora äran att testa We-Vibe Chorus! Vi fick leksaken hemskickad av fantastiska Lovebunny.se och