En slags introduktion

HEJ!

Okej, så vi vet ju att ni som följer oss på vårt Instagramkonto @braligg har efterfrågat att vi ska vara lite mer personliga så ni får veta mer om oss som står bakom kontot. Efter att ha funderat länge och väl har vi nu bestämt oss för att vi ska försöka bli åtminstone lite mer personliga – därför tänkte vi starta igång en blogg!

Här kommer ni att kunna läsa mer om oss och våra äventyr med sexuell och relationell utveckling i fokus. Anledningen till att vi vill hålla oss anonyma med namn, bilder och för mycket information är för att vi båda jobbar i relativt utsatta branscher/yrken samt att vi har kids som inte behöver veta allt varken nu eller sen. Vi hoppas såklart på er förståelse för detta!

Det här med att beskriva sitt sexliv, med och utan kontext. Där varje individ som läser kommer in med olika perspektiv och bakgrund. En kanske har läst allting annat och vet förutsättningarna, en annan kanske kommer rakt in på ett inlägg och vet ingenting om förutsättningarna – det blir en utmaning, självklart, men vi ska försöka?

Vårt bloggande kommer bestå av våra personliga tankar, reflektioner och berättelser. Det kommer inte vara några direkta sexnoveller – se det mer som ett försök från oss att dels bjuda in er i vårt liv men också ett sätt för oss att berätta varför vi gör det här och berätta om både nackdelarna och fördelarna med att leva som vi gör.

Så, lite kort om oss:

Jag, kvinnan, kallas för M och jag är någonstans mellan 30-40 år. Jag är bisexuell men delar, som ni vet, mitt liv med en man som kallas för A. När det gäller sex så har jag alltid varit fascinerad av allt som har med ämnet att göra. Ett tag funderade jag på att bli sexolog, till stor del för att jag vill minska tabun kring ämnen som onani, sexuell hälsa och att man kan leva ett liv utanför den normativa tvåsamheten.

Jag och A är relationellt monogama men sexuellt polygama vilket innebär att vår relation alltid kommer först och att vi endast är kära i varandra (i alla fall just nu?) men att vi mer än gärna har sex och mys med andra. Varför vi har valt att leva så och hur det fungerar rent praktiskt kommer vi båda att skriva mer om i kommande inlägg men ja – nu vet ni i alla fall! 😀

Vi hoppas såklart att ni vill följa vår blogg och ta del av våra äventyr, stora som små, och att våra berättelser kan inspirera fler till att leva ett mer kravlöst liv med fokus på njutning, glädje och att MÅ BRA utan att bry sig om normer och ”hur det ska vara”.

Vi kommer att blogga under samma användare men med våra olika namn ”M” och ”A” så ni kan hänga med på allt från olika synvinklar.

Tanken framåt är som ni kanske också redan vet att vi ska få in fler som vill blogga här hos oss och på så sätt bygga något riktigt bra med många olika ämnesområden, vinklar och tankesätt. Vi har ju gjort en liten efterfrågan på Instagram för ett tag sedan och vi fick in ett par riktiga guldkorn som är nyfikna på att blogga här men vi har ännu inte hunnit ta tag i det så om ni väntar på svar, hang in there, det kommer!

Det var allt för denna gång. Vi hörs snart igen!

3 reaktioner på ”En slags introduktion”

  1. Pingback: En helt (o)vanlig vardagskväll - Liggtips.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MER FRÅN BLOGGEN

Sexklubbar i Sverige

Sexklubbar, swingersklubbar, parklubbar, klubbar för utlevnad etc. Kärt barn har många namn. Vi vet att många vill få tips på vilka sexklubbar som finns runt

Recension We-Vibe Chorus

[Samarbete med www.lovebunny.se] Vi har ju som ni vet fått den stora äran att testa We-Vibe Chorus! Vi fick leksaken hemskickad av fantastiska Lovebunny.se och