Gästinlägg: Rollspel – så gör vi!

Vi ÄLSKAR när ni skickar in era berättelser och historier till oss! Nu senast när vi la vi ut tipset ”Testa rollspel” på vår Instagram @braligg så fick vi in en riktigt fin, välskriven lista på hela 117 A4-sidor med tips på rollspelskaraktärer och upplägg! Listan är framtagen av Sofia Vesterholm Svangren och Göran Svangren. Till listan fick vi även en liten berättelse som gav oss inblick i hur de kom in på rollspel och hur deras rollspelsutlevnad ser ut. STORT tack till Sofia och Göran som delar med sig av sin story och sina tips för rollspel!

Deras inlägg kommer här:

Gästinlägg: Rollspel – så gör vi!

Sofia: Rollspel har alltid varit en stor del i mitt liv, jag skrev förr i tiden massor av olika noveller och i skolåldern var det sagor som gällde. Jag var inte allt för mycket för rollekar dock, utan mer för just skrivandet.

Båda: Vi började med sexting och våra rollspel som alltid handlade om skolflickan och vaktmästaren (Göran arbetar som vaktmästare). En kväll fick vi för oss att testa rollspel och vi fastnade direkt! Det var för ca. 1 år sedan och vi har varit tillsammans sedan 2010. Vi körde vår ”skolflicka och vaktmästare” några gånger innan vi började hitta på andra och det blev fler… och fler…

Nu har vi totalt 2788 olika roller som vi skrivit ut på små lappar (9,6 cm långa och 1,4 cm breda). Alla är dekorerade med washitejp och olika klistermärken. Lapparna förvaras i en stor hattlåda och om vi saknar inspiration när det är dags för rollspel drar vi helt enkelt lappar ur lådan!

 

Några av dessa rollspel är:

  • Arbetskompisens dotter
  • Dagmamman & unga pappan
  • Felskickat MMS till lärare
  • Den unga idrottsläraren
  • Gift 2-barnspappa

 

 

Och om man har kört väldigt många rollspel och ”fastnat” i en roll så kan man alltid dra kortet: ”Byt identitet helt”. Väldigt praktiskt!

Många av våra rollspel, eller de flesta, är inriktade mot ageplay. Vi gör även scrapbooks av våra rollspel och är nu inne på vårt femte. Det är vår egna lilla fantasivärld där vi är fria att vara och göra vad vi vill. Vi har även karaktärer i våra rollspel, några av dem är Linda, Niklas och Johan.

Utöver våra lappar så har vi också en väldigt stor samling av sexleksaker och kläder som vi både köpt och sytt/gjort själva just för de olika rollspelen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MER FRÅN BLOGGEN

Sexklubbar i Sverige

Sexklubbar, swingersklubbar, parklubbar, klubbar för utlevnad etc. Kärt barn har många namn. Vi vet att många vill få tips på vilka sexklubbar som finns runt

Recension We-Vibe Chorus

[Samarbete med www.lovebunny.se] Vi har ju som ni vet fått den stora äran att testa We-Vibe Chorus! Vi fick leksaken hemskickad av fantastiska Lovebunny.se och