Hur förbereder man sin första trekant?

Hej på er!

Nu var det ett tag sedan vi skrev någonting här – och jag har ju faktiskt inte ens skrivit ett enda eget inlägg! Såå, here we go!

I vårt senaste inlägg så var det ju A som skrev om en helt (o)vanlig vardagskväll. Han berättade om vår härliga trekant och lite kort om hur upplägget såg ut. Jag tänkte i mitt inlägg berätta mer om hur vi ens kom på tanken att blanda in fler kvinnor i vårt sexliv och hur vi förberedde oss inför vår första trekant. Ja, vi duschade, rakade oss, fixade oss så fina och fräscha som möjligt och så vidare men det fanns också en hel del annat vi gjorde. Sånt som vi verkligen rekommenderar alla som vill testa trekanter att göra. Kanske kan vi inspirera någon eller så lyfter vi iallafall ett sätt att göra det på – för oss ett bra sätt som fungerar. Enjoy – och kommentera gärna!

Såhär tänkte vi

Min första trekant med A var inte min första någonsin. Jag hade haft det ett par gånger tidigare med personer jag inte var i relationer med utan bara på skoj, rent sexuellt. Jag gillade hur det kändes att ha fler händer på min kropp och att bli berörd och stimulerad på flera platser på kroppen samtidigt. Sen tyckte jag också att det var riktigt hett att titta på när två andra hade sex och se hur de båda njöt av det. När jag och A träffades så blev det därför naturligt så att vi lyfte tanken på att testa ha en trekant tillsammans.

Jag hade ju aldrig haft en trekant med en partner, eller någon jag var kär i, så det mest läskiga var ju om det verkligen skulle kännas likadant när det var någon jag hade känslor för som hade sex med en annan tjej framför mig. Många tankar snurrade i våra huvuden men vi landade i att vad som än händer så är vi båda med på att göra det här och vad som än händer så är det alltid vi två som är viktigast. Med det absolut inte sagt att den tredje personen inte är viktig för det är hon, alltid. På många sätt ännu viktigare än vi eftersom hon alltid är ensam medan vi alltid är två men som summa kardemumma, om någonting skulle gå snett så landade vi åtminstone i varandra och vår relation.

Såhär förberedde vi oss för vår första trekant

  1. Prata, prata, prata. Vi pratade – ja herregud vad vi pratade. Vi gick nog igenom alla tänkbara scenarion som någonsin skulle kunna hända, en del mer troliga än andra. Vi pratade om hur det kändes nu, hur vi trodde det skulle kännas, hur det kunde kännas, vad vi förväntade oss. Vad skulle vi göra om det inte kändes bra? Vad skulle vi göra om det kändes FÖR bra aka någon skulle få känslor för den tredje personen?
  2. Vi gick igenom regler. Skulle vi ens ha några regler? Ville vi ha regler? Isåfall, vad var reglerna och hur skulle vi förhålla oss till dem? Vad skulle hända om någon bröt mot dem? Vi kom fram till två regler: 1. Kondom var självklart när det var dags för penetrerande sex och 2. Om vi sov med en tredje part skulle A alltid skeda mig.
  3. Vi gick igenom praktiska saker. Skulle den tredje parten ens sova över? Var skulle vi ses? Vad gör man på en första dejt? Vem tar initiativ? Hur vet man att alla är okej med det som sker?
  4. Vi förberedde för dejten. Efter att ha bestämt oss för att träffa en tredje part tillsammans så började vi planera vår första dejt med henne. Skulle vi äta middag ihop eller blev det för mycket? Isåfall, vad skulle vi äta? Skulle vi dricka alkohol? Vad skulle vi ha på oss för kläder? Vi landade i att vi ville äta middag ihop, och dricka lite vin, och det har sedan dess blivit en standard för våra träffar. Vi tänder båda två mer på intelligens och socialt samspel än det fysiska och vill inte ligga med någon vi inte först kan sitta ned och prata med. Det måste klicka på alla plan för att en trekant ska hända, annars blir det ingenting. Så, vi landade i mat och att det skulle vara något enkelt, inte för tungt, inte för starkt och inte med lök eller för mycket vitlök.

Vi hade sedan vår första trekant och den blev efter förutsättningarna väldigt lyckad. Vi lärde oss massor om varandra under vår första gång och bestämde att ja, det här var någonting vi ville utforska vidare så så blev det. Vi hade också ett efterspel när hon hade åkt hem som pågick i ungefär 2 veckor där vi ännu en gång, pratade, pratade och pratade… Mer om detta i nästa inlägg!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MER FRÅN BLOGGEN

Sexklubbar i Sverige

Sexklubbar, swingersklubbar, parklubbar, klubbar för utlevnad etc. Kärt barn har många namn. Vi vet att många vill få tips på vilka sexklubbar som finns runt

Recension We-Vibe Chorus

[Samarbete med www.lovebunny.se] Vi har ju som ni vet fått den stora äran att testa We-Vibe Chorus! Vi fick leksaken hemskickad av fantastiska Lovebunny.se och